Majka i kćer brutalno ubijene tijekom planinarenja u Americi

56-GODIŠNJA Mary Cooper i njena kćer, 27-godišnja Susanna Cooper pronađene su mrtve nakon što su se uputile na planinarenje na popularno planinarsko odredište nedaleko Seattlea.

Njihova tijela pronašao je jedan planinar samo nekoliko sati nakon što su posljednji put viđene žive, a policija nije željela objaviti uzrok smrti, te ne zna koji bi mogao biti motiv ubojstava.

Obdukcija na obje žene izvršena je u četvrtak, no policija je tamošnjim novinarima kazala tek da se radi o ubojstvima, ne želeći iznositi detalje.

Muškarac koji je vidio tijela planinario je sa svojom ženom, te je kazao kako je majku i kćer vidio nekoliko sati prije nego što ih je na planini pronašao mrtve.

"Nikad u životu se nisam osjećao tako uplašeno kao u tih pola sata dok smo se spuštali s planine tražeći pomoć. Cijelo vrijeme sam u pripravnosti držao sjekiru u strahu od ubojice." - ispričao je muškarac ne želeći objaviti svoj identitet, te dodajući kako nisu znali da je mjesto stravičnih ubojstava otkriveno.

Šerifov zamjenik Rich Niebusch kazao je kako se nada da će u automobilu majke i kćeri naći nešto što će im pomoći u istrazi.

A.H.

Pročitajte više