Majka i kći iz Doboja hranile svinje dijelovima tijela zajedničkog ljubavnika

U MEDIJE su dospjeli novi detalji monstruoznog zločina koji je potresao Doboj. 75-godišnja Jela Janjić i njena 45-godišnja kćer Nada Stojić su dijelovima tijela svog zajedničkog ljubavnika, 44-godišnjeg Boška Živkovića, hranile svinje kako bi prikrile tragove zločina.

Nestanak Boška Živkovića je još 4. studenog dobojskoj policiji prijavio njegov brat Nenad. Kakva je stravična sudbina snašla tog 44-godišnjaka, otkriveno je 8. studenog, nakon što su mještani zaseoka Jerotića Brdo u Osječanskim Čivčijama, u općini Doboj, prijavili policiji kako su u šumi, koja se nalazi u vlasništvu Jele Janjić, pronašli dijelove ljudskog tijela i odjeće. Živkovićevi ostaci su poslani na obdukciju.

Kći ga ustrijelila, majka ga raskomadala sjekirom

Nada Stojić je ustrijelila Živkovića, najvjerojatnije iz pištolja, a njena je majka potom uzela sjekiru i raskomadala ga. Press Online prenosi kako su dijelove tijela bacile svinjama te kako je policija dosad pronašla samo noge i dijelove lubanje pa se pretpostavlja da su svinje ostatak tijela pojele.
 
Živković je, navodno, posljednji put viđen 1. rujna ove godine kad je s Nadom posjetio njenog zeta Nemanju Živkovića, koji živi u selu Vrbovi. Kod Nemanje su proveli cijeli dan, a u večernjim satima on ih je odvezao kući.

Milutin Gojković, Živkovićev rođak, nedugo nakon nestanka je u svom poljskom zahodu pronašao Živkovićeve stvari, a po selu se pričalo kako se iz Nadine i Jelkine kuće prije toga čula pucnjava.

"Majka i kćerka došle na morbidnu ideju kako se riješiti tijela"

"Po njihovom dvorištu i po okolnim šumama i njivama danima smo tragali za dijelovima tijela nesretnog čovjeka. Dosad smo našli samo noge i dijelove lubanje. Onda smo otkrili da su majka i kćerka došle na morbidnu ideju kako se riješiti tijela. Policiji je bilo sumnjivo što su Jela i Nada, nakon prvog privođenja u policiju, molile da ih odvezemo kući kako bi nahranile stoku", rekao je neimenovani policijski izvor Pressu.

"Nakon saslušanja su puštene kući, ali su u međuvremenu ponovo uhićene. Imajući u vidu da se na imanju osumnjičenih nalazi desetak svinja, posumnjali smo da su dijelovima tijela hranile životinje i tako se riješile tijela. Budući da je Živković najvjerojatnije ubijen još u rujnu, pretpostavlja se da su svinje sve pojele i da više nema tragova o ovom strašnom zločinu. Konzultirali smo i stručnjake sudske medicine, koji su nam potvrdili da su u svojoj praksi imali slučajeve u kojima su svinje jele ljudsko meso", naveo je isti izvor, dodajući kako su Janjić i Stojić zadržane u jednomjesečnom pritvoru kako ne bi utjecale na svjedoke i skrivale tragove.

I.M.
Foto: Dobojske novine

Pročitajte više