Majka i otac teško ozlijeđeni dok su pokušavali spriječiti pokolj sinova

SINOĆ je oko 19.50 sati u stanu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu došlo do krvavog obiteljskog obračuna. Kako je izvijestila PU zagrebačka, dvojica braće starosti 20 i 22 godine prvo su se posvađali i potukli. U jednom je trenutku stariji brat pokušao izaći iz stana, a mlađi je krenuo za njim sa kuhinjskim nožem u ruci.

Kako bi spriječili tragediju, među posvađanu braću su se ispriječili 43-godišnja majka i 42-godišnji otac. U međusobnom naguravanju majka je sinu pokušala oduzeti nož te se tom prilikom ubola na oštricu noža, na predjelu podlaktice, i teško se ozlijedila.

Oca, koji se tad ispriječio između njih, 20-godišnjak je ubo nožem u leđa i zadao mu ozljede opasne po život. Majka je, krvareći, i dalje pokušala smiriti mlađeg sina te ga je obujmila oko struka, što je stariji brat iskoristio te je uspio mlađem oduzeti nož. Potom je pozvao policiju i hitnu medicinsku pomoć.

Majci je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, a dok je otac prevezen u bolnicu Jordanovac. Kriminalistička obrada je u tijeku.

Pročitajte više