Majka mladića kojeg su ubili crni policajci: Nemojte da snimku vide djeca, užasna je

Screenshot: Youtube/SKY NEWS

PET CRNIH policajaca iz Memphisa optuženo je za ubojstvo 29-godišnjeg crnca Tyrea Nicholsa. Javnost čeka objavu snimke koju su već vidjeli članovi obitelji te njihovi odvjetnici i istražitelji, a na kojoj se vidi kako policajci tuku mladića.

Par sati uoči najavljene objave snimke, obitelj se zajedno s odvjetnicima obratila javnosti.

Majka mladića kaže da nije mogla pogledati snimku te da su joj rekli da je snimka užasna. Stoga poziva sve roditelje da ne daju svojoj djeci da gledaju tu snimku.

"Imam puno riječi koje želim reći, ali ne izlaze na pravi način. Još uvijek tugujem i nosim se sa smrću svog sina. Ovo se nije smjelo dogoditi", dodala je.

Njen suprug i očuh mladića rekao je da se na snimci vidi da policajci udaraju Tyrea nogama kao da udaraju nogometnu loptu.

"Nitko nije savršen ali on je bio blizu"

"Tyre je volio gledati zalaske sunca, fotografirati i voziti skateboard. To su bile njegove strasti. Bio je prekrasan sin. Nitko nije savršen, ali on je bio blizu", opisala je svog sina koji je imao istetovirano njeno ime.

"Moj me sin volio do smrti i ja sam voljela njega do smrti. Nijedna majka ne bi trebala proći kroz ono što ja sada prolazim. Niti jedna majka ne bi smjela izgubiti svoje dijete na nasilan način na koji sam ja izgubila svoje dijete. Niti jedna majka ne bi trebala osjećati bol kakvu ja osjećam sada", dodala je.

 

Pročitajte više