Manijak u Srbiji brutalno silovao susjedu, pretukao je i izgrizao po cijelom tijelu preko 30 puta

Foto: 123rf

POLICIJA iz Zaječara uhitila je 20-godišnjeg mladića iz obližnjeg mjesta koji je osumnjičen za silovanje svoje 19-godišnje susjede. On je djevojku pretukao, silovao i ugrizao preko 30 puta.

Kako doznaje Blic.rs, osumnjičenik je susjedu presreo i dovukao je u svoju kuću u kojoj ju je pretukao i rascijepao joj odjeću. Potom joj je zaprijetio i silovao je.

Za vrijeme silovanja je izgrizao djevojku po licu, bedrima i trbuhu te ju je tukao.

Pustio je da ode uz prijetnju smrću

Nakon silovanja ju je pustio da ide kući, ali joj je zaprijetio kako će je ubiti ako nešto kaže. Djevojka je ipak privukla pažnju ukućanima jer je došla kući u rascijepanoj odjeći, raščupane kose, pretučena i izgrizena. Ubrzo su je odveli u bolnicu gdje je ginekološkim pregledom utvrđeno silovanje.


Pozvana je i policija koja nije odmah uspjela uhititi osumnjičenika koji je otišao iz mjesta u kojem je djevojku silovao te se skrio u stanu u Zaječaru.

Policija ga je ubrzo pronašla i uhitila ga. Osumnjičeni nije prinao silovanje, nego je tvrdio kako je djevojka pristala na intimni odnos s njim. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog silovanja te mu je određen pritvor.

Pročitajte više