Maradona posjetio bivšeg argentinskog nogometaša koji nakon pljačke leži u komi

BIVŠI argentinski reprezentativni nogometaš Fernando Caceres u bolnici se bori za svoj život nakon što je pogođen iz pištolja tijekom oružane pljačke u Buenos Airesu.

40-godišnji Caceres, koji je za argentinsku reprezentaciju igrao na Svjetskom prvenstvu 1994. godine u SAD-u, pogođen je iz pištolja kada mu je banda pokušala ukrasti BMW. Nogometaša je metak pogodio u desno oko te je on trenutno u komi. Caceresa je u bolnici posjetio njegov bivši suigrač iz Boca Juniorsa i izbornik argentinske nogometne reprezentacije Diego Maradona koji je rekao kako nitko u glavnom argentinskom gradu ne čini ništa da se smanji broj nasilnih napada.

Nogometaš je pogođen u dijelu grada Fort Apache koji je poznat kao opasan dio Buenos Airesa. U tom je kvartu odrasla zvijezda Manchester Uniteda Carlos Tevez. Caceres je u svojoj karijeri osvojio argentinsko prvenstvo sa River Plateom 1991. godine, a europski Kup kupova je 1995. godine osvojio u Realu Zaragozi. Za argentinsku reprezentaciju je odigrao 24 utakmice. Karijeru je prekinuo 2007. godine u Argnetinos Juniorsima te je od tada trenirao Independiente.

Pročitajte više