Marić je u Rusiju na polufinale išao bez karte. Gdje ju je nabavio?

Foto: Index/Vlada RH

MINISTAR financija Zdravko Marić danas je prije sjednice vlade komentirao druženje na Svjetskom prvenstvu s tajkunom Josipom Stojanovićem Jollyjem, vlasnikom luksuznog Mercedesa iz dvorišta ministrice Gabrijele Žalac.

Pojavila se sumnja da je Jolly Mariću dao ulaznicu za utakmicu SP-a, a kada su ga novinari jutros pitali o tome, Marić je to demantirao, no nije baš bio oduševljen idejom da pokaže bankovne izvode kojima bi dokazao da je sam plaćao ulaznice.

Na pitanje je li od Jollyja dobivao ulaznice, rekao je: "Ne, nisam, sam sam."

Kada su ga novinari pitali ima li račune da to pokaže, rekao je: "Pa dobro, prošlo je neko vrijeme, što se tiče računa, sigurno mogu reći da imam izvode iz banke jer sam nešto tih plaćanja obavljao izravnim transferima, a nešto sam kasnije plaćao i u gotovini."

Rekao je da ne zna kome je išla druga sponzorska ulaznica koju je jučer spominjao Stojanović.

Na pitanje je li u sukobu interesa, Marić je odgovorio da je on svoje račune platio i da nije u sukobu interesa. Ponovio je da ima izvode iz banke, no nije bio oduševljen kada su ga novinari pitali hoće li ih pokazati.

"Nemojte se brinuti po tom pitanju. Imam i ja pravo na neke svoje stvari. Pa prijavio sam sve u imovinskoj kartici. Sad baš da moram pokazivati i bankovne račune... Mogu", rekao je Marić.

Nije imao kartu

No u srpnju, par dana prije utakmice, Marić je rekao kako nema kartu, ali ima prijatelje.

"Imam prijatelje koji su već dugo vremena gore, nešto ćemo probati organizirati", govorio je Marić ljetos prije nego što je otputovao u Rusiju.

Pročitajte više