Marokanac ponudio smještaj Kineskinji preko "Couchsurfinga" pa je silovao

29-GODIŠNJU kinesku turistkinju silovao je muškarac koji joj je putem web stranice za pomoć turistima ponudio besplatan smještaj u Leedsu. Kako prenosi Daily Mail, Abdelali Nachet smještaj u Velikoj Britaniji ponudio joj je putem internet stranice CouchSurfing.com te njezin kratki odmor u toj zemlji pretvorio u noćnu moru.

Zaprijetio ubojstvom

Naime, 34-godišnji silovatelj, porijeklom iz Maroka, doveo ju je u svoj stan, prijetio joj da će je ubiti te je silovao dva puta tijekom "degradirajućeg i ponižavajućeg mučenja", kako je izneseno na sudu, koje je trajalo cijelu noć. Tužitelj Simon Philips objasnio je da je žena pokušala pobjeći, ali se spotaknula na hodniku, nakon čega joj je Nachet zaprijetio ubojstvom i nje i sebe.

Besplatan smještaj

Kineskinja iz Hong Konga nedavno je završila svoje putovanje Italijom i Španjolskom, koristeći u tim zemljama usluge spomenute web stranice koja turistima nudi besplatan smještaj putem svojih volontera. Navodno je istu uslugu koristila i u Francuskoj te u Birminghamu, gdje je također odsjela kod jednog muškarca bez ikakvih incidenata.

"Ova web stranica omogućava putnicima pronalazak besplatnog smještaja. Zanimljiva je ljudima koji vole putovati, onima koji žele upoznavati nove ljude i koje zanima smještaj u prekooceanskim zemljama. Nema ničeg lošega u tome", rekao je tužitelj Philips.

Marokanska gostoljubivost

Kineskinja je Nacheta primijetila na web stranici gdje je napisao da je zaposlen u prodaji jedne tvrtke te da turistima "nudi marokansku gostoljubivost i dobru zabavu". Nakon što su se upoznali u Birminghamu, odveo ju je na kavu u obližnji kafić te potom na večeru u svoj dvosoban stan.

Turistkinja ga je tada zamolila za upotrebu interneta kako bi mogla rezervirati sljedeći smještaj, dok je on pustio glazbu i počeo plesati. Prema njezinoj izjavi, tada ju je pozvao na ples, što je ona odbila tvrdeći da ne zna plesati, no on se ponudio da je nauči.

Natjerao na tuširanje

Kada joj se približio, odbila ga je te rekla da se mora vratiti traženju smještaja na internet stranicama. Prisjeća se da joj je prije spavanja ponudio pokazivanje obiteljski albuma, što je zbog ljubaznosti prihvatila.

No, ubrzo je ugasio svjetla i napao je. Navodno ju je nakon silovanja tjerao na tuširanje kako bi se riješio forenzičkog dokaza, dok je sljedećeg jutra usisavačem očistio stan zbog iste svrhe. Turistkinja je istog dana o svemu odmah obavijestila policiju, kojoj je Nachet negirao cijeli slučaj te izjavio kako je turistkinja na sve pristala.

Pročitajte više