Media Servis sa 15,1 milijuna kuna izabrana kao najbolji ponuditelj za kupnju Radija 101



Na javnom otvaranju ponuda za kupnju Radija 101 prijavilo se tri kandidata i to Media servis, Hit press i Imposible egresus, objavio je danas taj radio. Od pristiglih ponuda najizdašnija je bila ona  Media servisa u iznosu od 15 milijuna 101 tisuću i 101 kuna.

"Prihvaćena je ponuda Media servisa jer se ispostavilo da su najbolji ponuditelji", naglasio je danas stečajni upravitelj Radija 101, Maroje Stjepović. Do kupoprodajnog ugovora odnosno do prijenosa koncesije doći će onog trenutka kada Vijeće za elektroničke medije da svoju suglasnost za prijenos koncesije pojasnio je Stjepović.

Dug od 26 milijuna kuna

Podsjetimo kako je u ožujku ove godine donesena odluka da će se sva pokretna imovina stečajnog dužnika Radija 101, pravo na žig Radija, brand Radija, autorska prava stečajnog dužnika, uz prijenos koncesije te prijenos ugovora o radu zaposlenika unovčiti kao poduzeće Radio 101. Isto tako donesena je odluka o nastavku poslovanja Radija 101. Prema zamisli stečajnog upravitelja Maroja Stjepovića  iz društva se  izvuklo samo ono što je zdravo i to se stavilo na tržište, a obveze ostaju u stečajnoj masi.

Ukupni dug društva iznosi više od 26 milijuna kuna, a po prodaji društva, od prenesenog novca isplatit će se vjerovnici nakon čega se zaključuje stečajni postupak.

Pročitajte više