Menadžer o nestanku Martine Horvat: Dečko joj je dva puta repetirao pištolj u usta

MENADŽER Duško Srijemac, poslodavac nestale Martine Horvat, tvrdi kako se već dva tjedna policiji nudi za razgovor, ali ga oni ne shvaćaju ozbiljno.

"Kada sam vidio da Martine nema, ja sam uporno nazivao policiju i nudio im informacije koje imam o njoj. Međutim , policija nije bila zainteresirana. Navodno su me tražili desetak dana i nikako da me nađu, iako su svi moji podaci lako dostupni na internetu", kazao je za Regional Express estradni menadžer te dodaje kako je Martinu Horvat upoznao prije godinu dana preko Facebooka.

"Martina je bila opsjednuta ubojicom svoga oca"

Objašnjava da je Martinu zaposlio kada je ostala bez posla hostese u Ritz baru te da je radila na prodaji ulaznica i zbog njezina perfektnog engleskog, kao prevoditeljica u projektu "Labuđe jezero na ledu". Zadnji puta ju je vidio 5. ožujka kada su raspravljali o njezinim velikim troškovima za mobitel. "Zadnji račun iznosio je 6.200 kuna, od čega je bilo 1500 SMS poruka i 11 sati  inozemnih poziva. Znao sam da tu nešto nije normalno", kazao je Srijemac te dodaje kako je Martina bila opsjednuta ubojicom svoga oca.

"Stalno je pričala da ga mora pronaći i obračunat se s njim. Brat joj je govorio da je taj čovjek odslužio zatvor u Hrvatskoj i da se odselio u Srbiju. No, to je nije smirilo", tvrdi Srijemac i dodaje da je stalno govorila da ga mora naći. Objašnjava da mu se Martina nekoliko puta požalila da je njezin dečko nasilan prema njoj te joj je čak dva puta repetirao pištolj u usta. No, to je nije spriječilo da se stalno druži s njim, a čak su i zajednički živjeli.

Dečko je istukao pa uzeo novac i ključeve od stana

Srijemac tvrdi i da ju je dečko Saša Leskovčanin prošle godine istukao te joj je uzeo novac i ključeve od stana pa je njega molila za pomoć i posudbu novca. "Meni je čudno da se nikome nije javila i da je nestala bez riječi. Ni bratu, ni majci. Volio bih da je živa i da je negdje otputovala, a da je mobitel greškom iskopčala", ispričao je Srijemac te dodao da se nada da će se ona ubrzo pojaviti te da će ponovno zajedno raditi.

Pročitajte više