Merkur osiguranje pokrenulo novi web shop

NA NOVOM Merkurevom web shopu može se ugovoriti dnevno putno osiguranje - putno zdravstveno od nezgode i osiguranje prtljage te godišnja polica putnog zdravstvenog osiguranja. Plaćanje polica obavlja se kreditnim karticama ili putem uplatnice.

Uskoro će na Merkurevom web shopu biti dostupni i drugi proizvodi: osiguranje stanova i osiguranje od nezgode, a potom i životno osiguranje.

Merkur osiguranje je prvo i jedino osiguranje u Hrvatskoj koje je svoje usluge proširilo i na on-line prodaju, a ujedno i prva web trgovina u Hrvatskoj koja je provodila real-time autorizaciju naplate i odmah isporučivala proizvod.

Kuća kćer Merkur Varsicherung AG iz Graza, jednog od najstarijih europskih osiguranja, svoje bogato iskustvo iskoristila je za kreiranje novog, još boljeg web shopa, koji spaja vrhunsku uslugu, najsigurnije internet plaćanje i novi B-B-C koncept.

Koncept omogućuje partnerima - web stranicama turističkih agencija, internet portalima i sl. da besplatno implementiraju web shop te tako pruže dodatnu uslugu svojim posjetiteljima.

Pročitajte više