Mesić posjetio Vipnetovu "inteligentnu zgradu"

VIPNETOV novi kompleks na Žitnjaku posjetio je danas predsjednik Stjepan Mesić. U društvu Marie-Helene Magenschab, predsjednice Uprave, Dina Dogana, člana Uprave i financijskog direktora, Mladena Pejkovića, člana Uprave i tehničkog direktora obišao je prvi korporativni dječji vrtić u Hrvatskoj, wellness i tehnički centar.

Predsjednik Mesić ujedno se upoznao s uslugama i ulaganjima zbog kojih je Vipnet prepoznat kao vodeći inovator na hrvatskom tržištu. Tako je, primjerice, pogledao i televizijske programe na mobilnom telefonu, jedinu takvu uslugu u Hrvatskoj, a i cijelo novo poslovne sjedište Vipneta je još jedan inovativan primjer kojim je ta tvrtka postavila više standarde na hrvatskom tržištu rada.

Novi poslovni kompleks je tzv. "inteligentna zgrada" s automatiziranim kontrolnim sustavom koji omogućuje značajne uštede energije i smanjenje troškova i pruža najbolje moguće radne uvjete za Vipnetove zaposlenike. Zaposlenici imaju radni prostor s najmodernijom opremom i standardima, kao i brojne druge sadržaje: restorane, vrtić za djecu, fitness, bazen, saune i masaže.

Vipnet, kao najveća greenfield investicija u Hrvatskoj, s 613 milijuna eura ulaganja u posljednjih sedam godina potvrđuje da je riječ o tvrtki koja je u svega nekoliko godina postala jedan od najvažnijih gospodarskih subjekata u našoj zemlji, složili su se predsjednik Mesić i Uprava Vipneta.

Pročitajte više