Mesićeva kći: Bandić me može spriječiti jedino ako me prebiju kumovi koji su prebili Rađenovića

MESIĆEVA kći Saša Mesić ljutito je komentirala špekulacije koje dolaze iz Bandićeva kruga kako protiv nje namjeravaju podignuti kaznenu prijavu. "Milan Bandić može me zaustaviti jedino ako me prebiju kumovi koji su prebili bivšeg direktora zagrebačkih cesta Igora Rađenovića kad im je stao na put", izjavila je za tjednik Globus.

"Kumovi su se naljutili"

Predsjednica Uprave Termi Zagreb dodala je kako se iza najava o prijavi krije nešto drugo, a to je, prema njenim riječima, činjenica da njezin otac Stjepan Mesić nije podržao Bandića na predsjedničkim izborima. Također, Saša Mesić smatra da je jedan od razloga za napad na nju to što je Bandić "izgubio kontrolu nad profitabilnim Termama Zagreb što se njegovim kumovima nije svidjelo".

"Bandić je ostao bez svog čovjeka u projektu"

"Odradila sam lavovski posao i niti jedna kuna nije potrošena nenamjenski. Koristimo prostorije Ine kao i opremu ureda, čak nisam potrošila lipe na reprezentaciju i poslovne ručkove. Očito da ovdje njegovi kumovi moraju nešto dobiti jer je riječ o projektu zbog kojega će se Čatež moći sakriti", kaže za tjednik Saša Mesić dodajući kako je do svega došlo i zbog toga što predstavnik Grada Zagreba u Termama Zagreb više nije bandićevac već tamo sada sjedi Milanovićev čovjek. "Ja se iz projekta neću povući i mogu me maknuti jedino ako završim kao Rađenović kojega su kumovi prebili", dodaje Mesić.

Bandić je zabranio daljnje financiranje projekta Terme Zagreb dok je na čelu Saša Mesić protiv koje bi već ovog tjedna mogla biti podignuta kaznena prijava.

Pročitajte više