Milanović: Lažov Plenković! Kolinda je tumarala po HDZ-ovim dernecima

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL, Hina

Zoran Milanović na Facebooku se osvrnuo na Plenkovićeve izjave o tome da nije točno da je Kolinda kao predsjednica hodala po HDZ-ovim skupovima.

Naime, prvo je Milanović rekao da je i Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala na predizbornim skupovima HDZ-a kao predsjednica Republike, na što Ustavni sud tada nije reagirao, dok to njemu brani. Zatim je Plenković na press konferenciji rekao da se toga baš i ne sjeća: "Koliko se ja sjećam, to nije točno. Nije išla na predizborne skupove HDZ-a, apsolutno se ne sjećam takvih situacija."

Milanović: Lažov Plenković

"Nikada nisam, niti bi mi palo na pamet ovako uniziti dužnost predsjednika Republike kao što je to, ne jednom, učinila Kolinda Grabar Kitarović.

HDZova pouzdanica - najprije iz srca Karamarkova, a onda iz interesa i Plenkovićeva - tumarala je po HDZovim stranačkim dernecima i kao kandidatkinja i kao predsjednica Republike.

Ali, Šeparović i njegova potkupljena klika s Ustavnog suda nisu tada ni pisnuli, ni upozorenja ni odluke sročili nisu protiv njenog "sudjelovanja u političkoj izbornoj kampanji". Ne, već su kao glodavci u tmini samo čekali Plenkovićeve naredbe.

A i lažov Plenković se, sada kaže, ne sjeća toga. Sjetit će se kad im nekako s proljeća dođu rijeke pravde i odnesu cijelu tu prljavu naplavinu lažljivaca i gangstera koja predugo uništava i truje Hrvatsku", napisao je Milanović te podijelio članak "Predsjednica svih građana na skupu koji je prisvojio HDZ: Okupljenima se Karamarko obratio prije Kolinde".

Nikada nisam, niti bi mi palo na pamet ovako uniziti dužnost predsjednika Republike kao što je to, ne jednom, učinila...

Objavljuje Zoran MilanovićSrijeda, 20. ožujka 2024.

Pročitajte više