Milanović pozdrav laktom usporedio s crtićem A je to, objasnio zašto se rukuje

Screenshot: YouTube

ZORAN Milanović u Rijeci je komentirao pozdrav laktovima koji je Stožer popularizirao na početku epidemije. Taj pozdrav trebao bi zamijeniti rukovanje koje je, kako su nas više puta uvjeravali iz Stožera, epidemiološki nesigurno, odnosno može pospješiti širenje virusa.

Milanović je danas kazao da ga taj pozdrav laktovima podsjeća na crtić A je to. Riječ je o češkom crtanom filmu u kojem dva priglupa i smotana prijatelja sve što naprave krivo naprave.

Milanović je usput objasnio zašto se rukuje.

"Stalno čistim ruke alkoholom, prve minute sam shvatio da je laktanje po uzoru na češki crtić A je to glupo jer čovjeku dolaziš na pola metra od usta, a kada se rukuješ si na metar udaljenosti", kazao je predsjednik, prenosi N1.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više