Miletić prije 4 mjeseca objavio sliku s Raspudićima: Mi smo armirani beton

Foto: Facebook

Most se raskolio. Stranku su napustili Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić, a Selak Raspudić je na današnjoj presici objavila razloge. 

Kazala je kako je odbila nositi listu Mosta za EU izbore jer je na njoj trebao biti i Marin Miletić. Kako je objasnila, učinila je zato što je smatrala da ne bi bilo vjerodostojno da oboje budu na istoj listi budući da se Miletić u finišu kampanje za parlamentarne izbore javno ogradio od nje zbog njene izjave o pobačaju. 

Podsjetimo, do sukoba između Selak Raspudić i Miletića došlo je nedavno kad je Selak Raspudić u N1 debati prije izbora na pitanje je li pobačaj pravo žene odgovorila "da".

Miletić je odmah reagirao da se Selak Raspudić pogrešno izrazila i naglasio da nije članica stranke niti obavlja ikakvu stranačku funkciju. 

S obzirom na cijeli razvoj događaja, zanimljivo je da je baš Miletić prije četiri mjeseca na društvenim mrežama objavio sliku s ključnim mostovcima, na kojoj su i Raspudići. 

Fotografija koja nije dobro ostarjela

Uz fotografiju na kojoj Marin Miletić, Marija Selak Raspudić, Nino Raspudić, Nikola Grmoja, Zvonimir Troskot i Božo Petrov razdragano poziraju, napisao je: 

"Lome nas mnogi.

Lome nas isključive ekstremne skupine s ljevice, kao i oni fejkeri s druge strane. Udaraju nas tajkuni preko svojih medija, skaču nam po glavi - toliki kojima je Hrvatska samo prilika za bogaćenje sebe i uhljebljivanje svojih. A mi jedni uz druge kao - armirani beton.

Lomiti mogu, slomiti nas neće.

Vratit ćemo Hrvatsku u ruke naroda", napisao je tada Miletić i dodao emojije srca i hrvatske zastave.

Lome nas mnogi. Lome nas isključive ekstremne skupine s ljevice, kao i oni fejkeri s druge strane. Udaraju nas tajkuni...

Posted by Miletić Marin on Thursday, January 4, 2024

No "armirani beton" ipak se slomio, i to baš zbog Miletića. 

Pročitajte više