Mirjana Pukanić želi 75 posto imovine svog ubijenog supruga

MIRJANA PUKANIĆ najavila je borbu za svoj dio financijskoga kolača nakon smrti Ive Pukanića. Premda je u trenutku ubojstva Ive Pukanića u tijeku bila i brakorazvodna parnica, odmah po njenom završetku započet će još jedan proces: podjela bračno stečene imovine. 

Dvije nasljednice Ive Pukanića, supruga Mirjana i kći Sara, koje se niti jednom nisu vidjele nakon Mirjanine prisilne hospitalizacije od prije više od godinu dana, naći će se u borbi za dijelove ogromne imovine koja je ostala za Pukanićem. 

Kako navodi Mirjana Pukanić, ona od svoga dijela neće odustati, ali također, izražava sumnju da će se za neke račune ikada doznati jer ih je vlasnik Nacionala otvarao na imena sebi bliskih osoba, prenosi Večernji list. Supruga Ive Pukanića se nada da će ona naslijediti tri četvrtine imovine, a kći Sara jednu četvrtinu.

Život u bijedi

Nakon Pukanićeve smrti Mirjana se vratila iz sigurne kuće i trenutno živi u vlastitom stanu u Ilici. Jedini prihod kojega ima je obiteljska mirovina koju odnedavno dobiva, a koja iznosi za život nedostatnih 1800 kuna. S tako niskim prihodima Mirjana Pukanić je bila primorana posuđivati novac od poznanika jer je imala neplaćenih računa.

Također, Mirjana Pukanić iskazuje majčinski strah i brigu za kćeri Sarom koja je okružena nepoznatim ljudima, a čije se školovanje i troškovi života financiraju iz Nacionala. Mirjana se boji da će Sara biti izmanipulirana.

Pročitajte više