Misa u dječjoj bolnici u Zagrebu, spominju "ozdraviteljsku moć s Neba"

Foto: Klaićeva

KLINIKA za dječje bolesti u Zagrebu, poznatija kao Klaićeva, objavila je na Facebooku da je prije dva dana "u duhu nacionalne tradicije, proslavljen blagdan Božića", i to "svečanom misom" u Velikoj predavaonici u homiliji. U objavi se ističe da je "potrebno ustrajati u prepoznavanju ozdraviteljske moći s Neba posebno kad se susrećemo s ograničenjima čovjeka i tehnologije".

"Ozdraviteljska moć s Neba"

"Na svečanoj Misi u Velikoj predavaonici u homiliji smo potaknuti da uvijek iznova možemo prepoznati, naročito kad nas na našim putevima toliko toga sve više ometa i iscrpljuje u vršenju naše životne zadaće, što je to što trebamo činiti i kojim putem nam je ići a da zadnju riječ ima punina koja je Život, Ljubav i Mir.

Pridonoseći kvaliteti našeg života i profesionalnog rada, naročito kad se susrećemo s ograničenjima čovjeka i tehnologije, potrebno je ustrajati u prepoznavanju ozdraviteljske moći koja nam s Neba silazi (na što se svi podsjećamo za blagdan Božića) i staviti to koliko možemo u doseg svima a naročito potrebitima. srijedu, 21. prosinca 2022. i u Klinici smo, u duhu nacionalne tradicije, proslavili blagdan Božića", piše u objavi.

Pročitajte više