Misici osumnjičenoj za ubojstvo ugostitelja polomljene noge?

Foto: Facebook, YouTube

U MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona još traje ispitivanje Sunite Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičene za ubojstvo Nine Ivankovića, vlasnika Ville Ivanković.

Kako je za Dnevni Avaz neslužbeno potvrđeno iz policijskih krugova bliskih istrazi, Hindić-Bošnjaković je iz Travnika, gdje se, podsjetimo, predala tamošnjoj policiji, u Mostar dovezena s nogama u gipsu. 

Navodno, na obje noge ima lomove.

Ona će tijekom dana biti predana u nadležnost Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Hindić-Bošnjaković policiji je poznata od ranije po nasilničkom ponašanju. 1. svibnja je verbalno, a potom i fizički, napala državljanina Hrvatske A. P. Nakon što su joj policajci tada uručili prekršajni nalog, zasula ih je salvom pogrdnih riječi. Prije toga je policija zabilježila i da je pretukla jednu djevojku iz Ljubuškog. Bh. mediji su javljali i kako ju se povezuje s elitnom prostitucijom.

Kako je objavio Avaz, za brojne srpske tabloide izjavljivala je da je bila u drugom stanju te da je otac djeteta jedan srpski pjevač, a tvrdila je i da ju je on navodio na prostituciju. Navodno je snimila nekoliko pjesama, a govorila je i da je bila Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Pročitajte više