Mlada žena ljetos u Umagu radila nered na terasi kafića. Dobila 1000 eura kazne

22-godišnja V. F. ovih je dana optužena jer je u Umagu radila nered na terasi jednog kafića uz šetnicu. Zbog svega što je radila u srpnju oko 4,10 sati, ova kuharica po struci sada mora platiti 1000 eura kazne. Sud ju je proglasio krivom zbog toga što je narušavala javni red i mir "na način da je vikala i galamila, razbijala prazne staklene boce i prevrtala drvene stolove i stolice pri čemu je nekoliko stolica bacila u more." Za taj je prekršaj dobila 300 eura, a tu nije bio kraj.

Također je osuđena jer je "iste prilike omalovažavala i vrijeđala dvojicu policajaca, koji su poduzimali mjere sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira. U presudi stoji da im je govorila : "J*** vam mater pandursku, dao Bog da vam dijete završi kao ja, j*** će vam majku kad vas vidim, đubrad jesna pokvarena, pedofilčine."

Nakon toga ej nastavila vrijeđati drugu dvojicu policajaca koji su je uhitili. Njima je rekla: "J*** ću vam majku kad vas vidim, znam gdje živite, đubrad jedna pokvarena, pedofilčine."

Nakon uhićenja, mlada je žena neko vrijeme provela  pritvoru te joj je to oduzima od kazne, tako da joj za platiti ostaje 960,18 eura. Ona je rekla da se događaja ne sjeća jer je bila pijana, ali da se zbog svega kaje.

Pročitajte više