Mladi par otišao na odmor na Fidži, a onda su iznenada umrli

Foto: Facebook

ODMOR iz snova na Fidžiju završio je tragično po teksaški par. Oboje su umrli od misteriozne bolesti.

David i Michelle Paul iz Fort Wortha razboljeli su se po dolasku na tropski otok u južnom Pacifiku između 22. i 25. svibnja. Uzrok njihove iznenadne smrti i dalje se istražuje, a njihovi bližnji kažu kako su oboje bili zdravi i u dobroj formi. Iza njih je ostao dvogodišnji sin, piše britanski dnevni list Daily Mail.

David je bio veteran ratnog zrakoplovstva, a Michelle je bila studentska sportašica, rekla je Davidova sestra Tracey Calanog, dodavši kako je obitelj dan prije njihova planiranog povratka dobila informaciju o njihovu pogoršanu zdravstvenom stanju: "Shvatili su da se nešto događa s njihovim tijelima i stigli su do bolnice."

Michelle je prva umrla. David je trebao biti prebačen na daljnje liječenje u Australiju, ali umro je prije nego se to moglo učiniti.

Službenici američkog Državnog tajništva potvrdili su smrt teksaškog para i izrazili sućut njihovoj obitelji. Državno tajništvo prati istragu lokalnih vlasti. Tijela će biti vraćena u SAD nakon što bude ustanovljen uzrok smrti.

Članovi obitelji vjeruju da su se David i Michelle zarazili smrtonosnim virusom jer su vlasti na Fidžiju izdale upozorenje o sezoni opasne gripe u regiji.

Pročitajte više