Mladić šokirao Osječane: Od bijesa bacio skuter u Dravu, oni mislili da se utopio

Foto: JPVP Osijek

IZLETNICI na lijevoj obali Drave u Osijeku tijekom prvomajskog slavlja doživjeli su veliku zabrinutost, misleći da se netko utopio u rijeci, piše Glas Slavonije.

Vatrogasna i policijska vozila skupila su se uz obalu Drave, nakon što je uočen skuter u vodi. Dojavljeno je da vozača nema nigdje.

Nakon što je skuter izvađen iz vode, policija je ušla u trag njegovom vlasniku te se ispostavilo da je on skuter bacio u vodu jer nije htio u sitnim noćnim satima u subotu upaliti.

"U prvi tren nije se znalo je li tko zajedno sa skuterom sletio u Dravu i možda pri tome nastradao. Utvrđeno je da je 29-godišnjak, oko 3 sata ujutro, revoltiran jer mu vozilo nije htjelo upaliti, gurnuo ga u Dravu", rekao je glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Dario Premec.

Policija je protiv 29-godišnjaka koji je skuter bacio u Dravu u Osijeku podnijela prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Odluke o komunalnom redu Grada Osijeka koji se tiče onečišćivanja javnih površina. Morat će platiti kaznu od 400 kuna zbog zagađivanja javne površine.

Pročitajte više