Mladić ubio djevojku u SAD-u. Tijelo njihovog sina (2) pronađeno u ustima aligatora

Foto: St. Petersburg Police Department

TIJELO nestalog dvogodišnjaka Taylena Mosleyja pronađeno je u ustima aligatora. Njegov nestanak je prijavljen nakon što je njegova 20-godišnja majka Pashun Jeffery pronađena mrtva u svom stanu u gradu St. Petersburgu na Floridi. Policija je u petak objavila da je 20-godišnjakinja izbodena. 

Šef policije Anthony Holloway potvrdio je da je 21-godišnji otac djeteta Thomas Mosley optužen za dva ubojstva prvog stupnja. Holloway je dodao kako je tijelo djeteta pronađeno kod parka Dell Holmes, u blizini jezera Maggiore, koje se nalazi na oko 15 kilometara udaljenosti od stana njegove majke, piše Sky News

Vještačenje će utvrditi točan uzrok smrti dječaka

Detektiv je upucao i ubio aligatora. "Nismo ga htjeli pronaći na ovaj način, ali sada barem možemo donekle zatvoriti tu priču", rekao je Holloway na konferenciji za novinare. Članovi obitelji vidjeli su Pashun i Taylena u srijedu, a u četvrtak su zamolili upravitelja stana da provjeri što se događa jer nisu mogli doći do njih.

U potragu za dječakom bili su uključeni psi, dron te savezne i državne policijske snage. Uzrok dječakove smrti utvrdit će vještačenje. Iz policije su priopćili da se Thomas Mosley prijavio u bolnicu i da je imao posjekline na rukama i šakama. Međutim, nije želio razgovarati s detektivima i zatražio je odvjetnika. 

Pročitajte više