Na autocesti A1 se zapalio kombi, drugo vozilo udarilo djelatnika HAC-a

Screenshot: Facebook

NA AUTOCESTI A1, između čvorova Vrpolje i Prgomet u smjeru Dubrovnika, izbio je požar na vozilu. Kako se vidi na snimci objavljenoj na stranici "Vatrogasci - oni su naši heroji", gori kombi vozilo.

Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

Na istom mjestu dogodila se i prometna nesreća. Kako su izvijestili iz šibenske policije, vozilo je oborilo djelatnika HAC-a. Požar na vozilu je ugašen, a djelatnik je kolima Hitne pomoći prevezen u šibensku bolnicu. 

Nije poznato koliko je teške ozljede zadobio, ali je nakon udara bio pri svijesti, piše Dalmatinski portal.

Prilikom udara ozlijeđen je djelatnik HAC-a koji je pri svijesti prevezen u šibensku bolnicu gdje mu se pruža liječnička pomoć, ističu u PU šibensko-kninskoj, a prenosi Dalmacija danas

Promet se na tom dijelu autoceste i dalje odvija usporeno, a više detalja znat će se nakon očevida. Vozilo HAC-a je na autocestu izišlo ranije, oko 13:40 sati, zbog dojave o požaru na kombiju.

Uzrok požara, kazali su u OKC-u, najvjerojatnije je bio kratki spoj. Vatru su lokalizirali gasitelji iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, njih šest s dva vozila, a požar je proglašen ugašenim nekoliko minuta nakon toga. U tom požaru nitko nije ozlijeđen.

U tom požaru nitko nije ozlijeđen.
 

Pročitajte više