Na Indexovoj snimci iz kuće romske obitelji u Vukomercu uočen ukradeni bicikl?

Screenshot: Index, Foto: Društvene mreže

JUČER smo razgovarali s romskom obitelji ispred čije se kuće pucalo u srijedu. Podsjetimo, ta je obitelj u sukobu s drugom, a jedni su na druge pucali iz kalašnjikova. 

Objavili smo i snimku iz romske kuće. U jednom trenutku na snimci, kad naša reporterka razgovara s vlasnicom kuće Sarajkom Zaharović, iza nje se vidi bicikl koji je, kako se čini, prepoznat kao ukraden.

Čovjek uočio bicikl, odmah mu je bio sličan onome čiju je krađu prijavila jedna žena

Jedan korisnik Facebooka uočio je taj bicikl i odmah mu se učinilo da bi se moglo raditi o biciklu koji je jedna djevojka prijavila kao ukraden na društvenim mrežama.

Korisnik foruma posvijetlio je sliku i usporedio s fotografijom ukradenog bicikla, a čini se da je riječ o istom biciklu. 

"Jedan dečko s Facebooka skuži bajk u pozadini koji mu se učinio kao ovaj što je cura prijavila da je ukraden. Ona je zaključila da je 95% njezin bajk. Naravno mora opet na muriju, prijava i naravno potvrda da je to baš taj bajk. Uglavnom priča miriše na sretan kraj", napisao je drugi forumaš.

Iz zagrebačke policije potvrdili su za Index da je kriminalističko istraživanje o spomenutom biciklu u tijeku. Kako su rekli, krađa bicikla je evidentirana u Domjanićevoj ulici tijekom kolovoza.

Pročitajte više