Na Krku pijana vozačica Touaregom svog dečka, sina lokalnog tajkuna, pregazila 20-godišnjakinju

ISPRED disco kluba Crossroad u Malinskoj na Krku noćas oko 4 sata pijana vozačica izgubila je kontrolu nad VW Touaregom te je srušila betonsku vazu na kojoj je sjedila 20-godišnja Jelena T, a potom je prešla preko vaze i nesretne djevojke.

Prometna nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja iz Čavli izlazila sa parkirališta popularnog disco kluba te je izgubila nadzor nad Touaregom i udarila u veliku betonsku vazu na kojoj je, leđima okrenuta, sjedila 20-godišnjakinja iz Klimnog. Nakon rušenja betonske vaze i prelaska preko nje, Touareg je pregazio i nesretnu 20-godišnjakinju.

Ona je ubrzo nakon toga prevezena u bolnicu na Sušaku gdje su je liječnici uspjeli stabilizirati, ali i dalje se bore za njezin život. Vozačica je privedena u policijsku stanicu gdje joj je izmjereno 1,11 promila alkohola u krvi. Automobil VW Touareg kojim je upravljala je u vlasništvu njezinog momka Nikole Turčića, koji je bio s njom u trenutku nesreće, a ključeve je navodno dao djevojci jer je procijenio kako sam nije sposoban za vožnju.

Turčić je inače sin poznatog lokalnog poduzetnika istog imena, koji je vlasnik Građevinskog poduzeća Mikić i hotela Malin.

Pročitajte više