Na parkingu u Zagrebu se sinoć održavao car meet. Upala policija

Foto: PU zagrebačka

Iz Policijske uprave zagrebačke javljaju kako su njihovi službenici sinoć oko 22 sata uočili više desetaka vozača motocikala i osobnih automobila koji su se svojim vozilima okupili na parkirališnom prostoru uz južni kolnik Slavonske avenije. 

Napominju kako vozači tijekom ovakvih okupljanja nerijetko svojim ponašanjem i načinom vožnje remete javni red i mir te grubo krše prometne i druge propise, što može dovesti do najtežih posljedica. 

Dva vozača sankcionirana

Policajci su stoga provjerili prisutne osobe te obavili nadzor ukupno 75 vozila i vozača. Dva vozača su prekršajno sankcionirana zbog neisticanja ili nepropisnog isticanja registarskih pločica, odnosno zbog proklizavanja vozilom. 

Iz policije su još jednom apelirali na vozače i sve druge sudionike u prometu da poštuju zakonske propise. Najavili su kako će nastaviti provoditi aktivnosti, uključujući i akcije pojačanog nadzora u prometu, kako bi građanima osigurali poštivanje javnog reda i mira te sigurnost u prometu, uz inzistiranje na prometnoj kulturi svih sudionika u prometu.

Pročitajte više