Na Twitteru ne radi gotovo ništa

Screenshot: Twitter

KORISNICI Twittera ne mogu otići na druge web stranice i vidjeti fotografije zbog velikog buga koji je zahvatio tu društvenu mrežu. 

Prije nekoliko dana je Twitter doživio pad, a sada veliki dio korisnika koji dođe na stranicu čeka poruka da se radi o greški. Prije toga neki korisnici nisu mogli otvoriti niti jednu poveznicu na Twitteru.

Poruka o greški ukazuje na to da postoji problem s Twitterovim API-jem, sustavom koji koristi za komunikaciju s drugim uslugama, piše Independent. To znači da se poveznice koje se dijele na stranici uopće ne mogu vidjeti. Linkovi su se također prikazivali kao prazni blokovi boje.

Problemi nastali zbog uvođenja novog API-ja?

Čini se da je TweetDeck, specijaliziranija usluga tvrtke za praćenje tweetova, također pokvarena zbog istih problema. Korisnici su vidjeli da je aplikacija potpuno prazna u isto vrijeme kada se poveznice više nisu mogle vidjeti.

Tvrtka, sada u vlasništvu milijardera Elona Muska, nedavno je objavila da će u velikoj mjeri smanjiti svoju besplatnu API podršku. To je "ubilo" usluge trećih strana.

Twitter je 26. veljače objavio da će nova usluga doći vrlo brzo. Moguće je da su posljednji problemi rezultat dugo očekivanog uvođenja tog novog API-ja.

 

Pročitajte više