Na utakmici mladih reprezentacija Hrvatske i SCG 400-tinjak policajaca

SRAZ mladih nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije i Crne Gore osiguravat će 400-tinjak policajaca, a na utakmici se ne očekuju nikakvi izgredi, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Sportski susret na stadionu Radnika u Velikoj Gorici počet će u srijedu 13,30 sati, a kao ni u prethodnom susretu u Beogradu neće biti gostujućih navijača.

Oni organizirano neće dolaziti u Hrvatsku, a pojedinci koji dođu sami neće moći kupiti kartu jer su sve već rasprodane, pojasnio je zamjenik načelnika zagrebačke policije Dubravko Novak. Dodao je da se na stadionu očekuje oko šest tisuća navijača.

Igrači mlade reprezentacije SiCG u Hrvatsku će doputovati danas.

U policiji kažu da ne očekuju nikakve navijačke izgrede te da se nadaju kako neće biti potrebe za njihovim intervencijama. No, upozoravaju da svako nasilničko ponašanje ili uvrede gostujućim igračima, uključujući i one na transparentima, neće tolerirati.

Mlade nogometne reprezentacije Hrvatske i SiCG sutra igraju odlučujući susret za odlazak na Europsko prvenstvo 2006. U prvoj utakmici u Beogradu hrvatska reprezentacija izgubila je rezultatom 3:1.

Pročitajte više