Načelnik Primoštena službenim dopisom poslao ministra uprave u pizdu materinu!

STIPE PETRINA opet "puca po šavovima". Načelnik Primoštena koji se proslavio kad je HDZ-ovce nazvao nacistima i nasilno upadao u Županijsku skupštinu Šibensko-kninske županije, i dalje se ne može pomiriti što mu ne dopuštaju da obavlja dužnost vijećnika.

To mu je sredinom lipnja prošle godine priopćila predstojnica Ureda državne uprave Edita Grubišić, koja mu je pokušala objasniti da on prema zakonu ne može istovremeno obavljati izvršnu i predstavničku dužnost pa ga u Skupštini mora zamijeniti sljedeći s Nezavisne liste. Protiv te odluke Petrina se i dalje bori, a na meti njegova nekontroliranog temperamenta ovoga puta su se našli ministar uprave Davorin Mlakar i državni tajnik u njegovu ministarstvu Pavao Matičić.

"Smrdljiva, glupa, idiotska, nesposobna, nekompetentna kretenčino"

"Smrdljiva, glupa, idiotska, nesposobna, nekompetentna kretenčino, ne brinu mene tvoji kretenski odgovori koje ja i građani ove zemlje skupo plaćamo, mene brine, ako ti i slična smeća ijedan tren pomislite da u vaše kretenske umotvorine itko normalan u ovoj zemlji može povjerovati. Što u stvari hoćeš sa svojim odgovorom idiote? Hoćeš mene uvjeriti da u potpuno istoj pravnoj situaciji ne postupate različito? Dokle ti i debili koji vodite ovu zemlju mislite raditi ovakva sranja? Očigledno je da s tobom i sličnim šljamom više ikakva civilizirana i ljudska komunikacija je glupost, zato za kraj primi poruku od srca: Goni se u trista pizdi materinih, ti i svi koji na svaki način pokušavate opravdati nacističke ispade divljaka koji kradu moj mandat županijskog vijećnika Šibensko-kninske županije", potpun je i točan sadržaj službenog dopisa (!) koji je Petrina 25. siječnja ove godine poslao državnom tajniku Matičiću.

"Goni se u pizdu materinu, nesposobna skupo plaćena kretenčino!"

Vrlo sličan, ali nešto sažetiji dopis, koji je također ovjeren potpisom i žigom načelnika Općine Primošten, dobio je 19. veljače i sam ministar uprave Mlakar. "Nisi odgovoria na moj dopis i obećanje da ćemo riješiti probleme. Šaljem ti jednu poruku od srca: Goni se u pizdu materinu, nesposobna skupo plaćena kretenčino!"

Isti dan Petrina je poslao dopis i Jadranki Kosor, ali u ophođenju s premijerkom ipak se odlučio poslužiti nešto prikladnijim vokabularom. No, kako niti taj dopis ne bi prošao bez psovki, u privitku je Kosorici Petrina dostavio i dopis koji je uputio Mlakaru. "Dokle mislite trpjeti u Vladi ovakve lažove i prevarante? Mislite li s ovakvim ministrima promijeniti stanje u Hrvatskoj?", upitao je Petrina premijerku Kosor.

Pročitajte više