Trogodišnjakinji s Novog Zelanda umrla majka: Do dolaska policije dva je dana jela ostatke hrane

NAKON što je njezina majka iznenada preminula, trogodišnja je djevojčica s Novog Zelanda ostala sama s njezinim tijelom. Utjehu je pronašla u svojoj najdražoj igrački, a do dolaska policije dva dana je jela sir, ostatke lazanja i pila mlijeko, piše agencija AP.

Ujak djevojčice Pete Silbery rekao je kako je malena Shylah, nakon smrti svoje 28-godišnje majke Lauren, nekako uspjela otvoriti frižider, a jedino društvo bio joj je omiljeni plišani medvjedić.

Obitelj je s Lauren posljednji put razgovarala 19. listopada. Dva dana kasnije, zabrinuti su najbliži nazvali njezinu prijateljicu koja živi u blizini doma mlade žene,  u Wellingtonu. Ona je u kući vidjela trogodišnjakinju, ali ne i majku djevojčice, stoga je obitelj nazvala policiju.

Policajci su nekako uspjeli Shylah navesti da privuče stolić k vratima kako bi mogla doseći bravu i otključati ih, a zatim im je rekla "Mamica se ne želi probuditi".

Sve ih je rastužila pomisao na malu djevojčicu koja bezuspješno dva dana pokušava probuditi svoju majku. Shylah je prevezena u bolnicu, u kojoj se nekoliko dana oporavljala zbog dehidracije i pelenskog osipa.

Ona je sada u redu, a vlasti čekaju nalaze obdukcije koja je provedena kako bi se ustvrdio točan uzrok smrti mlade žene, iako policija ne smatra da je njezina smrt sumnjive naravi.

Pročitajte više