Nakon policijske potjere, automobilom proletio kroz prozor doma britanske obitelji

POLICIJSKA potjera završila je tek kada se progonjeni sumnjivac automobilom zabio u dom britanske obitelji, javlja Daily Mail.

Automobil marke Ford Fiesta policija je počela pratiti nakon što je zaključila kako je vozač sumnjiv i ne bi trebao biti za volanom vozila, a par minuta kasnije, 42-godišnja Elaine Tompkins bila je u kuhinji, te je u njezin dnevni boravak, poput scene iz nekog filma kroz prozor uletio automobil tamno plave boje.

Zbog straha od eksplozije ona i njezina osmogodišnja kći Sophie, koja se u trenutku incidenta nalazilana katu kuće, istrčale su iz kuće, čiji je dnevni boravak, kao i sve u njemu, u potpunosti uništeno. Čitave su ostale jedino neke uokvirene obiteljske fotografije.

Elaine je dodala, da se kojim slučajem u trenu udara nalazila u uništenoj sobi, njezina bi kći sad bila siroče, jer u to doba, oko deset navečer, ona obično sjedi u fotelji i gleda televiziju.

U 21.45 pogledala je na sat, a samo par minuta kasnije odjeknuo je snažan prasak i sve je bilo puno prašine i smeća.

Automobil je vozio 36-godišnjak, koji je prevezen u bolnicu sa lakšim ozljedama. Uhićen je zbog sumnji za vožnju pod utjecajem opijata, a pušten je uz jamčevinu.

Pročitajte više