Nakon šest dana pronađeno tijelo nestalog dječaka u SAD-u. Što mu se dogodilo?

Screenshot: CBS/Facebook

NAKON šestodnevne potrage za autističnim Maddoxom Ritchom, starim šest godina, u obližnjem potoku pronađeno je beživotno tijelo koje odgovara opisu dječaka, objavila je policija američke savezne države Sjeverne Karoline, a prenosi CNN.

Maddox Ritch posljednji put viđen je u subotu u parku grada Gastonije u Sjevernoj Karolini kada je odlutao tijekom šetnje s ocem oko jezera. Vlasti su odmah organizirale potragu i angažirale pse tragače te upotrijebile modernu policijsku opremu poput dronova, sonara i uređaja za infracrvenu detekciju.

Istraga u tijeku

Tijelo je pronašla skupina od 15 tragača u potoku udaljenom 1,6 kilometara istočno od parka Rankin Lake, gdje je bila zadnja poznata lokacija nestalog dječaka. Nalazilo se oko 90 centimetara ispod površine vode.

''Način i uzrok smrti tek se trebaju utvrditi'', izjavila je policija. Čeka se još službena potvrda identifikacije liječničkog istražitelja, ali vlasti smatraju da se radi o nestalom dječaku, javlja CNN.

''Teška srca javljamo da smo oko 13 sati pronašli beživotno tijelo dječaka koje odgovara opisu nestalog Maddoxa Ritcha. Tijelo je nađeno nedaleko od ulica Marietta Street i Old Dallas Highway u Gastoniji. Roditelji dječaka su obaviješteni, a istraga se nastavlja'', na Twitteru je objavio FBI smješten u Charlotteu, gradu s najvećim brojem stanovnika u Sjevernoj Karolini.

 

Pročitajte više