Napadač na Hebranga sudjelovao u kampanji SDP-ovog gradonačelnika Šibenika

JUČERAŠNJI incident na predizbornom skupu Andrije Hebranga izazvao je lokalni političar Paško Mikulandra koji je u u svojoj političkoj karijeri bio u mnogim egzotičnim političkim strankama.

Iako policija ne želi otkriti identitet napadača za kojeg se osnovano sumnja kako da je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, u medije je isplivalo ime šibenskog političara Mikulandre. On je tijekom predizbornog skupa u Šibenskom kazalištu nekoliko puta iz bočice spreja za samoobranu raspršio suzavac, koji nikome nije ozbiljnije narušio zdravlje.

Hvalio se da je Županoviću pomogao doći na gradonačelničko mjesto

Policija je bočicu spreja pronašla te je i pretražila Mikulandrin stan u kojem nisu pronašli ništa što bi političara povezivalo sa jučerašnjim incidentom. U svojoj karijeri taj je mladi šibenski političar bio predsjednik šibenskog HKDU-a, nositelj Nezavisne liste Maslina, kandidat Hrvatskog dalmatinskog doma i još mnogih egzotičnih stranaka.

Nakon posljednjih lokalnih izbora, Mikulandra se hvalio kako je SDP-ovcu Anti Županoviću pomogao doći na mjesto gradonačelnika Šibenika, a tvrdio je i da mu je ovaj obećao posao u Gradskoj upravi. Navodno je Mikulandra pošpricao suzavac zbog nezadovoljstva aktualnom politikom.

Pročitajte više