Napadač upao u McDonald's u SAD-u i počeo pucati. Prije toga ubio majku i baku

Ilustracija: EPA

ČETIRI osobe ubijene su u četvrtak u malom gradu u ruralnom dijelu južne Georgie, uključujući radnica restorana brze hrane i dvoje članova obitelji napadača, koji si je oduzeo život, kazao je lokalni mrtvozornik. Napadač je ubio svoje majku i baku u dvije susjedne kuće, a potom i ženu u restoranu McDonald'sa u središtu grada Moultrieja, rekao je za Associated Press mrtvozornik Verlyn Brock. 

Napadač je zatim izvršio samoubojstvo. Mrtvozornik nije objavio identitet napadača i žrtava. Nije mogao potvrditi poznaju li se napadač i radnica McDonald'sa. Istražni ured Georgie je u priopćenju naveo samo da je bilo "više smrtnih slučajeva" na različitim lokacijama u tom području. 

Policija zatvorila promet kod restorana

Policija je u četvrtak ujutro upala u restoran, zatvorivši promet na jednoj od glavnih ulica u Moultrieju, gradu na jugu Georgie s 15.000 stanovnika. Istražni ured Georgie (GBI) je istaknuo da je policijska uprava Moultrieja zatražila njihovu pomoć.

"Radimo na tome da saznamo više informacija i pronađemo neke dodatne svjedoke", rekao je specijalni agent GBI-a Jamy Steinberg.
 

Pročitajte više