Nastavlja se lov na tinejdžere koji su ubili troje u Kanadi, pronađen čamac

Screenshot: YouTube

TIJEKOM lova na Kama McLeoda i Bryera Schmegelskog, osumnjičene za tri ubojstva u Kanadi, kanadska je policija protekli vikend provela podvodno pretraživanje nakon što je oštećeni čamac od aluminija pronađen u blizini rijeke u provinciji Manitobi. 

Za vrijeme potrage helikopterima u petak poslijepodne policija je uočila oštećen čamac na obali rijeke Nelson. Ronilački istraživački tim kanadske policije nakon toga je u nedjelju pozvan u Gillam da pretraži dio rijeke, javlja CNN

Policija je počela provoditi istragu u tom gradiću od 1000 ljudi na sjeveru Manitobe nakon što je dvojac tamo uočen krajem srpnja. 

Pozadina događaja 

McLeod (19) i Schmegelsky (18) osumnjičeni su za ubojstvo mladog para, Amerikanke Chynne Deese (24) i Australca Lucasa Fowlera (23), čija su tijela nađena uz autocestu u provinciji Britanskoj Kolumbiji 15. srpnja, te sveučilišnog profesora Leonarda Dycka iz Vancouvera čije je tijelo nađeno 19. srpnja u blizini rezervata Fox Lake Cree Nation. 

"Ronilački tim završio je istragu nakon otkrića čamca u blizini rijeke Nelson. Dodatna ronjenja neće se provoditi. Policija će u svrhu daljnje istrage blokirati cestu u Sundanceu u Manitobi", stoji u izjavi kanadske policije. 

U ovom trenutku nije poznato je li podvodno pretraživanje rezultiralo pronalaskom dodatnih tragova koji bi mogli pomoći u lovu na osumnjičenike.  

Pročitajte više