NATJEČAJ ZA STIPENDIJE RIT CROATIA Ističe rok za dodatne popuste! Još se stigneš prijaviti, požuri!

Foto: PR foto

VRIJEME je odabira fakulteta, a RIT Croatia ima natječaj za dodjelu stipendija čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kn. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2016. Ako se prijaviš do 15. prosinca (znači – do sutra!) možeš ostvariti dodatni popust na školarinu stoga ispuni PRIJAVNI OBRAZAC i prijavi se odmah!

RIT Croatia je dio renomiranog američkog sveučilišta RIT iz države New York koje svoje studije u Hrvatskoj nudi na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu. Studirati možeš:

  • Međunarodno poslovanje - preporučljivo svima koji se vide u marketingu, menadžmentu, financijama.
  • Informacijske tehnologije – namijenjeno ljubiteljima kodova i programiranja. Upiši IT studij RIT-a, jednog od tehnološki najnaprednijih sveučilišta u svijetu.
  • Service Management – za one koji razmišljaju o hotelijerstvu, ugostiteljstvu ili općenito, uslužnom sektoru. Ovaj se studij fokusira i na poduzetništvo te je namijenjen i onima koji žele pokrenuti svoje poslovanje

Biraš fakultet? Zapamti - karijera započinje odabirom obrazovanja!

Zašto odabrati RIT Croatia? Studenti iz cijelog svijeta, kampusi u Dubrovniku i Zagrebu, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata… Većina naših studenata pronađe posao u roku od tri mjeseca nakon diplome. Prema našim podacima, najviše ih radi u turizmu i ugostiteljstvu, IT industriji, obrazovanju, državnim institucijama, marketingu i prodaji.

Također, prosječna mjesečna neto plaća naših diplomanata prelazi 9 500 kn. No, najbitnije, većina njih rade poslove koje su željeli i za koje su se obrazovali.

Pogledaj što o nama kažu naši diplomanti Ana, Tana i Nikša.

Upravo je to ono na što se RIT Croatia fokusira: ponuda obrazovnih studija koji uspješno i učinkovito pripremaju mlade ljude na stvaran poslovni svijet koji je pred njima. I upravo je uspjeh naših studenata ono na što smo najviše ponosni.

Više od 60% studenata studira uz vrijedne stipendije! Šanse da dobiješ stipendiju su velike!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije  studiraju na tom uglednom američkom koledžu.  Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

Evo što student Danijel Bešlić kaže o stipendijama: „Vjerujem da je obrazovanje iznimno važno i to je uvjerenje bilo jedan od razloga upisa na ovaj studij. Financiranje studija za mene je postalo moguće zahvaljujući financijskim potporama i dodatnim stipendijama koje sam zaradio kroz studij. Atmosfera koja ovdje vlada dovoljan je poticaj da težim akademskoj izvrsnosti i sudjelujem u raznim vanškolskim aktivnostima. Zaista vjerujem da je RIT Croatia jedno od najboljih obrazovnih institucija za mlade kreativne osobe.“

VAŽNO!!

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2016. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2016.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Prijavi se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU 
Za više informacija javi nam se: admissions@croatia.rit.edu - tel: + 385 (0) 20 433 000, + 385 (0)1 643 9100.

Pročitajte više