Navijači Osijeka o napadu na klupskog skauta: Ovo nije slučajno

Foto: PIXSELL/Borna Jaksic

Povodom incidenta u kojem je napadnut i lakše ozlijeđen sportski djelatnik NK Osijeka, Englez Jamie Freeman, iz kluba su danas priopćili da su svi zgroženi zbog incidenta i fizičkog napada na svoga djelatnika te da očekuju žurnu identifikaciju napadača.

Iz policije su prethodno izvijestili da su noćas, oko pola dva iza ponoći, na području Osijeka dvije nepoznate osobe napale 25-godišnjeg stranog državljanina, sportskog djelatnika nogometnog kluba.

Ozlijeđenom stranom državljaninu pružena je pomoć u osječkom KBC-u, gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Drugi incident povezan s ljudima iz NK Osijeka

Ne navodeći identitet svoga djelatnika, NK Osijek je na svojim službenim internetskim stranicama objavio da klub surađuje s nadležnim tijelima i očekuje žurnu identifikaciju napadača.

To je drugi incident povezan s djelatnicima NK Osijeka, nakon što je 28. svibnja u središtu Osijeka s više hitaca iz vatrenog oružja propucan automobil kojim se koristi sportski direktor kluba, Portugalac Jose Boto.

Policija provodi kriminalističko istraživanje oba incidenta.

Navijači osuđuju napad: "Ovo nije slučajno i vodi nas na kartu krim-miljea"

Na Facebook stranici Bijelo plava birtija brojni navijači komentiraju i osuđuju najnoviji izgred, izražavaju podršku Jamieju Freemanu i traže reakciju nadležnih institucija.

"Nadam da u našem gradu postoje institucije dorasle ovoj problematici jer ovo nije slučajno i vodi nas na kartu kriminalnog miljea", istaknuo je jedan od navijača.

"To nikome ne treba. Što treba, da idemo na stadion gledati utakmice sa strahom?" poručili su, uz ostalo, navijači na Facebook stranici Bijelo-plava birtija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.