Nestao Splićanin, mobitel mu prvo locirali na Braču, a onda na Čiovu

Foto: Neno

69-GODIŠNJI Splićanin Ivan Radovan nestao je jučer ujutro. Udaljio se u nepoznatom smjeru s tržnice Sućidar. Mobitel su mu jučer locirali na Braču, a danas na Čiovu. U akciju potrage uključeni su policija i HGSS.

Prvi poziv stigao s Brača

"Jučer ujutro on i mama su bili na pazariću u Vinkovačkoj. Tamo ga je izgubila pa se vratila kući, misleći da će ga tamo pronaći. No nije došao. Oko 11 nam se javio čovjek, loše je pričao, ali je rekao da je u kafiću Brentos kraj Porezne uprave. Sve sam kafiće pretražila, a kada sam došla kući, našla sam da je taj kafić u Supetru. Majka mi je sa Šolte pa je možda odlutao do trajektne luke i ukrcao se na trajekt za Brač. Sa suprugom sam se odmah tamo uputila, a navečer mu je mobitel lociran u Mircima", ispričala nam je Ivanova kćer Ivana.

Potraga i na Čiovu

Pretražili su teren, ali od Ivana ni traga. Zatekli su skupinu djece kod crkve u Mircima.

"Jedan dječak rekao je da je vidio čovjeka sa zelenom šiltericom. Upravo je takvu nosio moj otac. Nastavili smo s potragom, no bez rezultata. Popodne smo dobili novu informaciju. Mobitel su mu locirali u Okrugu na Čiovu. Pokazalo se da je kasno navečer bio na trajektu, a jutros u 6 u Trogiru. Ne znam zašto nam ta informacija nije ranije dana. Potraga traje i na Čiovu i Braču. Čekamo nove informacije", kazala nam je Ivana Radovan.

 

Pročitajte više