Nezavisna lista Tatjane Holjevac predstavila dio svog programa

Nezavisna lista "Plavi" Tatjane Holjevac predstavila je danas na konferenciji za novinare dio svog izbornog programa za predstojeće izbore u Gradu Zagrebu, najavivši predizborni skup za 4. svibnja, na kojem će detaljno predstaviti osobe sa svoje liste te građanima obrazložiti svoj program.

Na listi Tatjane Holjevac nema političara već su na njoj isključivo mlađi poduzetnici, umjetnici i stručnjaci koji na izbore izlaze pod sloganom - "znanje, sposobnost i volja", istaknula je Holjevac na današnjoj konferenciji za novinare, dodavši kako je temelj njene kampanje da "Gradom treba upravljati a ne vladati".

Tatjana Holjevac također je rekla da se njena kampanja finacira iz vlastitih prihoda bez velikih jumbo plakata - osim jednog, te da je moto njene kampanje "Građani moji koalicijski partner".

Najavila je da će moguće poslijeizborno koaliranje ovisiti o srodnosti izbornih programa.

Tatjana Holjevac također je rekla kako je njen program uključiti građane u rad Poglavarstva, za što bi ona ustrojila jedan stožerni centar za komunikaciju s građanima, a ustrojila bi i jedan stožerni centar za koordinaciju izgradnje grada. Napomenula je i kako se problem smeća u Zagrebu može riješiti spalionicom koja bi ujedno bila i termoelektrana.

Ostale pojedinosti iz svoga programa Tatjana Holjevac najavila je za predizborni skup u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog", 4. svibnja.

(Hina) xaš ysp

Pročitajte više