Nigerijka uhićena nakon što je pretukla i zatvorila dječaka u kavez za pse

Schreenshot: YouTube

U LAGOSU je uhićena žena koja je snimljena kako tuče desetogodišnjeg dječaka, a zatim ga zatvara u kavez za pse, javlja CNN.  

Tukla je svog rođaka

Uhićena je na osnovu snimke koja se pojavila na društvenim mrežama, priopćila je policija. Policija je analizirala snimku i zahvaljujući njoj pronašla 24-godišnju ženu  koju je privela u srijedu.

"Na snimci je vidljivo kako žena tuče poluodjevenog dječaka i zatim ga zaključava u kavez u kojem su bila dva psa. Ona je priznala da je ona na videu i da je on (dječak) njezin rođak koji je došao živjeti s njom nakon što je izgubio svoje roditelje", izjavio je glasnogovornik policije Lagosa Bala Elkana za CNN. 

Kavez u kojem su dva psa (Schreenshot: YouTube) 

Incident se dogodio prije nešto manje od dva tjedna. "Ona je izjavila da se naljutila nakon što je dječak popio džin i razbio retrovizor njezinog auta. Zatim ga je zaključala u pseću kućicu na nekoliko sati. Zbog toga ćemo nastojati podići optužnicu za dječje zlostavljanje", rekao je Bala Elkana. 

Žena će ostati u pritvoru sve dok je ne izvedu na sud, što bi se trebalo dogoditi tijekom dana. Dječak je predan u jedno utočište u gradu. 

 

Pročitajte više