Nijemac skrivenim kamerama snimao svoje podstanare kako se seksaju i peru genitalije

PODSTANARI 61-godišnjeg mehaničara Ralfa E. iz Njemačke, bez vlastitog znanja, bili su dio privatnog "Big Brother" showa, kojeg je taj oženjeni muškarac i otac dvoje djece potajno snimao.

Svoje je podstanare snimao dok su se tuširali, seksali i dijelili sve ostale najintimnije trenutke, u želji stvaranja svog perverznog, privatnog reality showa, prenosi Bild.

"Broj kamera godinama se samo povećavao. Uključio bi ih svaka dva do tri dana. Mislim da sam ideju dobio iz televizijskog reality showa Big Brother", priznao je 61-godišnjak.

Stanove je iznajmljivao uglavnom mladim parovima, a u sva tri stana u bavarskom gradu Grossmehring koje je iznajmljivao, ugradio je kamere u kupaonice i spavaće sobe - tamo gdje je očekivao akciju. Događanja koja su bilježile kamere, pretio je na tri monitora simultano.

Špijunirao je jedanaest svojih podstanara i njihove goste, sveukupno oko 30-tak ljudi, prije nego li je otkriven.

"Snimao je podstanare za vrijeme seksa u kupaonici, dok peru svoje genitalije i briju stidne dlake", navelo je tužiteljstvo u optužnici protiv njega na sudu u Ingolstadt. Sud ga je osudio samo na 18 mjeseci uvjetne zatvorske kazne, a on sam je izgubio posao.

K.S.
Foto: Bild

Pročitajte više