Nijemac ženu drogirao i silovao ogromnim umjetnim penisom dok nije iskrvarila

CHRISTIAN B., 47-godišnji Nijemac koji je ženu koju je upoznao na internetu nakljukao ecstasyjem i tjerao na seks s ogromnim umjetnim penisom, dobio je zbog svog zločina devet godina zatvora.

Bez obzira na to što je Christianova žrtva, 44-godišnja Carola S. umrla od posljedica bizarnih seksualnih igara, internetskom manijaku se sudilo samo za pokušaj ubojstva. Tužitelj je to opravdao time što Christian u početku nije djelovao s namjerom ubojstva.

Umjetni penis od 12 cm

Christian je Carolu upoznao na internetu, nakon čega su dogovorili sastanak u njenom stanu. Kad su se našli tamo, došlo je do ludih seksualnih igara u kojima je stvar očigledno izmakla kontroli. Christian je Caroli u vaginu i analni otvor satima gurao veći broj raznih predmeta, među njima i ogromni umjetni penis (promjera 12 cm), te bocu crvenog vina, što je izazvalo krvarenje.

Budući da je Carola pri tome bila puna ecstasyja, krv joj se nije zgrušavala, a Christian nije učinio ništa da bi joj pomogao, pa je nesretna žena iskrvarila. Nakon zločina Christian je pokušao pobrisati tragove zločina iz stana. Policija ga je našla pregledavši računalo ubijene Carole, a u Christianovom automobilu nađeni su predmeti kojima se služio pri mučenju.

Christian se branio time da je i seks i konzumacija droga bila dobrovoljna s obje strane, da je Carola sama htjela sudjelovati u bizarnim seksualnim igrama, te da zbog droge nije osjetila bol. Christianov odvjetnik tražio je da se njegovog klijenta osudi samo zbog nabavljanja droge.

Sud nije prihvatio takav prijedlog.

F.M.
Foto: Bild

Pročitajte više