Njemačkog učitelja uhvatili u seksu s dva dječaka

Uglednog rotarijanca i učitelja u Njemačkoj 67-godišnjeg Wolfa Rudiger Engelkea, uhvatila je policija na Tajlandu u trenutku kada je u hotelskoj sobi ležao gol sa dva maloljetnika. Dječaci u dobi od 13 i 15 godina priznali su kako im je Nijemac platio za seksualne usluge.

Policija je izjavila kako je već neko vrijeme pratila učitelja, za kojeg se sumnjalo da je "vrlo aktivan na pedofilskoj sceni". Nakon što je na ulici "pokupio" dva dječaka, policija je provalila u hotelsku sobu gdje je uhvaćen "in flagranti". Rudiger - Engelke boravio je na Tajlandu već osam godina, a sudjelovao je u nekoliko humanitarnih akcija Rotary cluba.

Njemački pedofil, koji ima "aparat za srce", bio je prilično iznenađen upadom policije, a pozlilo mu je kada je doveden u policijsku stanicu. Hitno je prevezen u obližnju bolnicu, gdje mu je stanje stabilizirano, a ondje će dočekati i izručenje u Njemačku. Prema njemačkom zakonu mogao bi dobiti najmanje 10 godina zavora. Tajland mu je doživotno zabranio povratak u državu.

I.Ć.
Foto:Bild

Pročitajte više