NOVA SEZONA AMERIČKIH TV SERIJA "LAS VEGAS" I "AMERICAN DREAMS"

Američka televizijska mreža NBC več je donijela odluku o nastavku snimanja serija "Las Vegas" i "American Dreams" za jesen, a u sljedećoj sezoni gledatelji će vidjeti 22 nove epizode obje serije. L

U svojoj prvoj sezoni, seriju "Las Vegas" s Jamesom Caanom u glavnoj ulozi, vidjelo je po epizodi prosječno 12,3 milijuna gledatelja te je najbolje ocijenjena nova dramska serija na programu, piše Hollywood Reporter.

Izvršni producent Justin Falvey izjavio je da su pronašli uspješnu formulu za gledatelje, a doza fantastike pomogla je da gledatelji jednosatni dolazak u Vegas smatraju bijegom od svakidašnjice.

Dennis Hopper zadnje je u nizu veliko ime koje je nastupilo kao gost, a prije njega tu su bili ovogodišnji dobitnik nominacije za Oscara Alec Baldwin te Jean-Claude Van Damme.

U svojoj drugoj sezoni "American Dreams" vidjelo je prosječno po epizodi 8,6 milijuna gledatelja u udarnom terminu u 20 sati.

Jeff Zucker, predsjednik tvrtke NBC Entertainment, News and Cable izjavio je kako je u seriji riječ o obitelji, rasama, klasama, seksu i drugim temama o kojima ne govore druge televizijske serije.

Televizijska mreža ABC odlučila je prekinuti prikazivanje dramske serije "Karen Sisco". Izvori kažu da je mreža bila nezadovoljna scenarijem te je odustala od nastavka prikazivanja.

Napravljeno je ukupno 10 epizoda, a tri još nije prikazano.

(Hina) xabj ybnš

Pročitajte više