Pogledajte novi ispad Todorićeve sestre: "Mi prolazimo tugu i jad jer vi ne snimate cvijeće i leptire"

Screenshot: HRT

JADRANKA TODORIĆ, sestra Ivice Todorića, danas je imala još jedan bizaran ispad pred novinarima okupljenim kod Kulmerovih dvora.

Naime, nakon što se već dva dana svađa s novinarima pred dvorcem u kojem je donedavno živjela cijela obitelj Todorić, sestra Ivice Todorića danas je u u prolazu pred novinarima održala bizaran monolog o - cvijeću, leptirima i ljubavi između brata i sestre.

"Ova dva tri crvena drveta, zar nisu lijepa. Neka mi se javi netko tko ih je snimio da bi njih snimio, a ne tugu i jad koji mi prolazimo zato jer vi ne snimate cvijeće i leptire", rekla je Jadranka Todorić. Novinarima je poručila kako su ozbiljno povrijedili prava djece. "Ovdje ima malodobne djece, lijepo pozdravljam pravobraniteljicu za dječja prava da vas uputi da slikate ljubav, cvijeće, drveće i majku koja ima dijete u naručju a ne ovo", rekla je Jadranka Todorić, koju su novinari potom pitali je li se čula s bratom.

"Moj brat je uvijek sa mnom, ja sam uvijek s njim"


"Moj brat i ja ne trebamo se čuti. On je uvijek sa mnom, ja sam uvijek s njim. I vi, kad biste znali što je ljubav, onda biste znali da je brat sa sestrom, a sestra s bratom uvijek. Ne može on meni nedostajati, kako ne razumijete. Meni ljubav ne nedostaje, ja je imam više nego je svijet velik. Bilo bi mi drago kad biste svi vi sa onima koji su vam dragi dijelili ljubav, a ne ono što dijelite", zaključila je svoje neobično "izlaganje" sestra Ivice Todorića, koja i dalje živi i dvorcu.

 

Pročitajte više