Novinarka i žena ministra u BiH objavila gnjusne uvrede i prijetnje koje dobiva

Foto: Instagram, Twitter

DALIJA Hasanbegović-Konaković, novinarka Al Jazeere i supruga šefa diplomacije BiH Elmedina Konakovića, objavila je na Twitteru kakve poruke mržnje i prijetnje dobiva.

Novinarka još od 2019. ističe da je na meti orkestriranih napada, no ovakve prijetnje postale su više zastrašujuće nakon što je nedavno priopćila da ona i suprug čekaju drugo dijete, piše N1 BiH.

"Kletve za mrtvorođenče namjerno preskačem, odbijam prihvatiti da to netko može napisati"

Hasanbegović-Konaković je u tvitu objavila screenshotove komentara ispod njezinih objava na društvenim mrežama koji su upućeni direktno njoj.

"Kažu da su 'digitalna patriotska brigada'. Znamo već tko ovo potiče, kreira i tko podržava. Oprostite zbog vulgarnosti. Dio 'albuma lijepih želja' koje od njih dobivam zadnji mjesec. Direktne kletve za mrtvorođenče namjerno preskačem, odbijam prihvatiti da to netko može napisati", napisala je novinarka objavivši niz poruka koje je dobila.

 

Neke od tih poruka glase: "Žvalja odvratna... Sarajlijama su oni očito primjer. Ulizice četaljske", "Jebem li ti sve živo i mrtvo, s izdajnikom živiš, kurvo", Mamu vam jebem kurvu, kopiladijo korumpirana. Svinjo prljava", "Fuksa nas dehumanizira i naziva botovima, još su me hapsili zbog njih. I to da im zaboravim? Ma unuke će im moja porodica progoniti. Oko za oko, zub za zub".

Među komentatorima koji vrijeđaju novinarku je ponovno Jasmin Malahusić, protiv kojeg se već vodi istraga zbog istog problema, piše N1 BiH.

Pročitajte više

 

Pročitajte više