Novo softversko rješenje za analitičare i menadžment

IN2, isporučitelj integralnih poslovnih aplikacija, na tržište je izbacio novi proizvod nazvan bINs2 sustav. Riječ je o softverskom rješenju za poslovnu inteligenciju (Business Intelligence) koje je namijenjeno izvještavanju i kompleksnoj analizi podataka.

Ovaj sustav je namijenjen analitičarima, specijalistima te srednjem i visokom menadžmentu u tvrtkama.

Rješenje bINs2 omogućava multidimenzionalnu analizu, on-line analitičku obradu podataka, a koristi se za analizu prodaje, nabave, toka robe unutar poduzeća, financija, ljudskih resursa i internom izvještavanju.

Sustav je podijeljen po poslovnim područjima, s odgovarajućim izvještajima; Financije i računovodstvo, Prodaja, Nabava i logistika te Klijenti i asortiman. Na to se još nadovezuju i poslovna područja za upravljanje ljudskim resursima, a sve je zaokruženo prikazima na Portalu koji ima ulogu objedinjavanja svih sadržaja u jedinstven interaktivan fokus prema krajnjem korisniku.

Novo softversko rješenje tvrtke IN2 u cijelosti je temeljeno na Oracle 10g tehnologiji. Proces prijenosa i transformacije podataka izveden je uz pomoć Oracle Warehouse Builder alata, a pristupna točka u sustav je sučelje izrađeno Oracle Portalom dok su izvještaji izrađeni pomoću Oracle Discoverer i Oracle Reports alata u troslojnoj arhitekturi.

Pročitajte više