Novozelandska studentica na aukciji prodala svoju nevinost za 32.000 dolara

19-GODIŠNJA studentica sa Novog Zelanda, koja je na jednoj internet stranici na dražbi ponudila svoju nevinost, objavila je danas da je prihvatila ponudu od 32.000 dolara, te je dražba zatvorena, objavili su novozelandski mediji.

Mlada je žena natječaj za najboljeg ponuđača otvorila prije nekoliko dana na stranici idee.co.nz, potpisavši se pseudonimom "Unigirl", a u poruci kojom je objasnila svoj postupak navela je da će novac potrošiti na nastavak školovanja.

Na stranici na kojoj je objavljena dražba navedeno je kako je djevojka atraktivna, posve zdrava i bez ikakvih seksualnih iskustava.

U samo nekoliko dana djevojka je primila oko 1.200 ponuda, te se odlučila za najbolju od njih koja je, kako je rekla, "premašila njezina očekivanja", a svim je ostalim ponuđačima zahvalila na sudjelovanju.

Vlasnik stranice na kojoj je dražba objavljena Ross McKenzie novinarima je potvrdio da je, nakon prvotnog šoka, odlučio objaviti oglas kao i svaki drugi, jer u njemu, kako je rekao, nije bilo ničeg spornog niti protuzakonitog.

Naime, novozelandski je zakon jedan od najliberalnijih kada je u pitanju područje prostitucije i seksualnih usluga, no unatoč tome ova je ponuda izazvala val negativnih reakcija javnosti i osudu načina na koji je mlada žena odlučila financirati svoje školovanje.

Pročitajte više