Obitelj kojoj je bačena bomba u dvorište: Susjedu su jednom ostavili svinjsku glavu

NOĆAS je došlo do eksplozije u zagrebačkoj Dubravi.

Kako je javila policija, oko 1 sat u noći u Ulici Poljane, u zagrebačkoj Dubravi, došlo je do oštećenja pročelja kuće i dva parkirana automobila, najvjerojatnije uslijed djelovanja eksplozivne naprave. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Nešto prije 10 sati završen je policijski očevid.

 

Vlasnici kuće: Pretpostavljam da je promašena adresa

RTL javlja da je bomba bačena u dvorište obitelji Tendi. "Auto je bio tu ispred mene, on je stradao. Noć je, ništa ne vidiš, policija je rasvijetlila, stavila te kružiće", kaže Radivoj Tenodi, vlasnik kuće. Trideset godina je radio u Čistoći, umirovljenik je. U kući stanuje sa suprugom, sinom, snahom i unukom.

"Uznemirena sam jako. Kada je to grunulo, prva pomisao je bila potres. Onda čekam da se počne tresti, međutim ništa i shvatim da je to bila eksplozija", kaže Biserka Agić, vlasnica kuće.

Kažu da su u ulici ranije imali neobičnu situaciju.

"Tu susjedu je netko stavio na ogradu svinjsku glavu, koliko znam iz filmova, to je neko upozorenje. Je li to to - ne bih dušu griješio", kaže Radivoj Tenodi, vlasnik kuće. Obitelji Tenodi tvrdi da nisu ni s kim u sukobu.

"Pretpostavljam da je promašena adresa, tko je bacio, zašto je bacio, da li se netko rješavao eksplozivnog sredstva, ali onda bi valjda bacio na livadu... Ništa ne znam". govori Radivoj Tenodi.

Pročitajte više